ŠOLA

Zaradi različnih športnih predznanj, smo izoblikovali več različnih paketov. Za vse tiste z bogatim športnim predznanjem iz drugih kajtanju sorodnih disciplin (wakeboarding, skateboarding, snowbordanje, smučanje, windsurfing, jadralno padalstvo..) smo pripravili 10 urni začetni tečaj kajtanja in 14 urni začetni tečaj kajtanja za tiste, kateri bi radi svoje znanje pridobili bolj postopno, z večjim številom ponovitev vaj. Če želite svoje kajtersko znanje le nadgraditi, pa priporočamo nadaljevalni tečaj kajtanja. Vsi tečaji potekajo po mednarodno priznanih IKO metodah učenja!!!

Šola se izvaja z opremo vodilnega proizvajalca NORTH Kiteboarding!!

8 let izkušenj s poučevanjem, ter inštruktorji z mednarodno priznanimi licencami IKO in WDSV, so razlog, da na naše tečaje nudimo 100% garancijo storitev. Preveri KJE in KDAJ se nam lahko pridružiš na naših taborih in z nami vstopiš v kajterski svet!

KAJT FIRBEC

Se še nisi pobližje spoznal s tem super športom? Če je odgovor da, potem nas hitro pokliči in se nam pridruži na informativni uri, kjer boste s prve roke izvedeli vse kar vas zanima, ob primernih vetrovnih pogojih, pa vozili tudi mali trainer kajt, na katerih se učimo osnov kontrole vodenja.

GRATIS informativne ure izvajamo na primerno izbranih lokacijah v okolici Ljubljane, oziroma naših “domačih” spotih (Gradež, Ankaran, Postojna…).

CENA: 1h/gratis

ZAČETNI TEČAJ KAJTANJA 10 UR

Šola kajtanja 10 ur. Od tega 9 ur praktičnega dela in 1 ura teorije, z vključeno vso potrebno opremo (deska, trapez, kite, neopren).

IKO stopnja III

Na tečaju se predela vse elemente povezane s samim kajtanjem od priprave opreme do vodnega štarta, varnostjo in osnovnimi pravili po nekoliko hitrejšem postopku, ker se predvideva da veliko športnega predznanja prinesete že s seboj. V primeru, da bomo videli, da je za dosego željenega cilja potrebna še kakšna dodatna ura, je možno dolačilo do 14 urnega paketa.

CENA: 360 EUR

ZAČETNI TEČAJ KAJTANJA 14 UR

Šola kajtanja 14 ur. Od tega 12 ur praktičnega dela in 2 uri teorije, z vključeno vso potrebno opremo  (deska, trapez, kite, neopren).

IKO stopnja III

Na tečaju se predela vse elementa povezane s samim kajtanjem. Od priprave opreme do vodnega štarta, varnostjo in osnovnimi pravili po standardnem postopku z večjim številom ponovitev.Po opravljenem tečaju prejmete IKO kiteboarding izkaznico, ki velja kot kajterski izpit, ki vam omogoča izposojo opreme na spotih po celem svetu.

CENA: 450 EUR

NADALJEVALNI TEČAJ

Hitra, obnova začetnega tečaja, vožnja, obrati, vožnja upwind ali naprednejše freeride in freestyle tehnike, za vse tiste, kateri bi radi svoje kajtersko znanje premaknili nivo dva višje.

6 ur z učiteljem brez kite opreme 180 EUR, 6 ur z učiteljem in vključeno opremo 240 EUR

Na tečaju se naučimo prvih lažjih trikov, skokov in obratov, oziroma prilagodimo vašim željam.

CENA: 180 EUR

OBNOVITVENE URE

Individualne obnovitvene ure brez opreme.

Če že dlje časa niste kajtali in bi se v šport radi vrnili varno pod nadzorom učitelja, vam nudimo paket 4 ur. Na začetku bomo obnovili znanje vodenja kajta, ko ocenimo, da je znanje primerno, se odpravimo še na vaje z desko in vodni štart. Naj bo vaša vrnitev med kajterje varna, hitra in zabavna.

CENA: 140 EUR/4h

INDIVIDUALNE URE

Prilagodimo vašim potrebam in željam, oziroma preverimo vaše znanje in nadaljujemo z vajami primernimi vašemu nivoju. Oprema je vključena v ceno.

CENA: 50 EUR/h

 

Ker se zavedamo, da je hiter napredek možen le s kvalitetnem pristopom, pri nas inštruktor poučuje največ 2-3 učence, odvisno od pogojev na terenu. Pri učenju se poslužujemo video analize, kar pripomore k vaši boljši predstavi in dobrim rezultatom, pri učenju pa se uporablja le najsodobnejša kajt oprema.